Algemene voorwaarden

Gegevens verkoper

-Handelsnaam:Designbar
-Vestigingsadres:Sint Jacobsplein 60, 3311 CV Dordrecht
-Winkeladres:Kolfstraat 2A, 3311 XL Dordrecht
-Email:info@designbardordrecht.nl
-KvK:69013411
-BTW:NL857692902B01
-IBAN:NL07ABNA0433424176 tnv Stoersnoer


Indien je een bestelling plaatst bij designbardordrecht.nl verklaar je jezelf akkoord met onderstaande voorwaarden. 

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. 
Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen. 

Orderbevestiging 

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw. 

Bestellen, betalen en levering van de producten 

Alle getoonde artikelen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
Na ontvangst van de orderbevestiging dien je het totaalbedrag van de bestelling binnen drie dagen over te maken naar bankrekeningnummer:
NL07ABNA0433424176 t.n.v. Stoersnoer te Dordrecht. 
Je kunt ook direct betalen met iDEAL/PayPal/bancontact.

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden op werkdagen. De bezorgtijd is afhankelijk van DHL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Als een bepaald product niet op voorraad is, dan staat dit bij het specifieke product vermeld. Je krijgt altijd bericht als de levering wat langer duurt dan je van Desginbar gewend bent, je krijgt dan een vermelding van de verwachte levertijd. Na verzending van je bestelling heeft Designbar geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en is de verzending afhankelijk van de leveringen en diensten van DHL.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat DHL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het -tegen betaling van de verzendkosten- opnieuw door ons te laten versturen. 

Verzend- en verpakkingskosten 

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper. Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan contact op met Designbar.
Voor het verzenden van de bestelling zijn er standaardtarieven. 
Wanneer de bestelling meer dan € 50,- bedraagt, neemt Designbar de verzendkosten voor haar rekening. Voor verzenden naar België gelden geen verzendkosten als de kosten van de bestelling hoger zijn dan € 75. Pakketpost is in Nederland € 6,00 en naar België € 7,00. Voor een brievenbuspakketje rekenen wij €3,50.

Ruilen en retourneren 

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken en beoordelen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Ben je niet tevreden? 
Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en niet gedragen is, in de originele verpakking met aangehecht artikelkaartje. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Designbar het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. 
Voordat je een artikel retour zendt, breng je Designbar hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een email te sturen naar Designbar, je ontvangt per email een reactie. Bewaar je verzendbewijs goed. 
Als je het artikel retour verzendt, kun je het ruilen voor een ander artikel uit ons assortiment of je betaling retour krijgen. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal zo snel mogelijk aan je retour betaald worden. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de verzendkosten voor de rekening van de klant zijn. Kosten van beschadigingen en vermissing van de retourzending zijn tevens voor je eigen rekening. Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken en beoordelen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Bij het ruilen van een artikel voor een andere maat/kleur, neemt Designbar eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. 

Klachten/Garantie 

Voor alle artikelen die je bij Designbar koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren.
Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen. Dit kan zijn door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Prijsafwijkingen 

Designbar behoudt het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden. 

Privacyverklaring 

Designbar verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact 

Heb je vragen over een artikel of iets wat je op de site hebt gezien, dan kun je ons een bericht sturen per mail: info@designbardordrecht.nl

© 2019 Designbar

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden. 

© 2018 - 2021 Designbar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel